Dirk Ruiter overleden

Gepubliceerd op 3 april 2021 in Nieuws.

Op de avond van zijn 65ste verjaardag is onze collega Dirk Ruiter thuis in Nieuwendijk plotseling overleden.

De medewerkers van het RAZU zijn er allemaal erg door aangedaan. Dirk behoorde tot de oudgedienden en werkte al meer dan twintig jaar voor de gemeenten en de archiefdienst. De laatste anderhalf jaar was hij onze man voor Vijfheerenlanden in Leerdam. Hij was heel bijzonder (dat is in dit geval geen cliché) en we waren zeer op hem gesteld.

De begrafenis van Dirk is op woensdag 7 april om 13.00 uur. Hieronder vindt u de rouwkaart. Via de volgende link kan via een livestream de uitvaartdienst online gevolgd worden: https://www.gknieuwendijk.nl/actueel/kerkradio.html.

Namens het bestuur, medewerkers en vrijwilligers wensen wij de familie en vrienden van Dirk veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Het RAZU zal op korte termijn een In Memoriam publiceren voor Dirk.

Dit is de voorkant van de rouwkaart voor Dirk Ruiter, medewerker van het RAZU, die op 27 maart onverwachts het leven verloor.
Dit is de achterkant van de rouwkaart voor Dirk Ruiter, medewerker van het RAZU, die op 27 maart onverwachts het leven verloor.