Aanvragen stukken

Onze studiezaalmedewerker voorziet u tijdens uw bezoek aan het RAZU van de stukken die u wilt inzien. Dit kan tijdens uw bezoek zelf, maar u kunt ook digitaal stukken aanvragen zodat ze voor u klaar liggen op de dag dat u langskomt. Gebruik hiervoor het formulier hiernaast. U heeft voor uw aanvraag de archiefnummers en inventarisnummers nodig, die u terug kunt vinden in ons zoeksysteem. Heeft u behoefte aan hulp? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier om naar onze contactgegevens te gaan.

Om uw aanvraag in te dienen moeten we u verzoeken om akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Hiermee geeft u ons toestemming om uw naam en e-mailadres te verwerken. We gebruiken uw gegevens enkel voor deze aanvraag.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Indien u niet akkoord kunt gaan, maar toch een stuk wilt inzien, dan kan dit door op de dag van uw bezoek een stuk aan te vragen bij de studiezaalmedewerker. U kunt uw aanvraag ook telefonisch indienen via 088 5300 170.

Stukken aanvragen kan op de voorafgaande werkdag tot 12.00 uur.

Niet-openbare archieven inzien

Een deel van de archieven van het RAZU zijn niet openbaar en kunt u daarom niet vrij inzien. Om deze stukken te raadplegen dient u een verzoek in bij de archivaris. Dit kan digitaal, klik hier om naar het digitale formulier te gaan. 

Bouwdossiers digitaal inzien

Wilt u de bouwdossiers van de gemeente Wijk bij Duurstede digitaal inzien? Dit kan kosteloos via de website van de gemeente.

Ja