Aanvragen stukken

Onze studiezaalmedewerker voorziet u tijdens uw bezoek aan het RAZU van de stukken die u wilt inzien. Dit kan tijdens uw bezoek zelf, maar u kunt ook digitaal stukken aanvragen zodat ze voor u klaar liggen op de dag dat u langskomt. Gebruik hiervoor het formulier hiernaast. U heeft voor uw aanvraag de archiefnummers en inventarisnummers nodig, die u terug kunt vinden in ons zoeksysteem. Heeft u behoefte aan hulp? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier om naar onze contactgegevens te gaan.

Om uw aanvraag in te dienen moeten we u verzoeken om akkoord te gaan met onze privacyverklaring. Hiermee geeft u ons toestemming om uw naam en e-mailadres te verwerken. We gebruiken uw gegevens enkel voor deze aanvraag.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Indien u niet akkoord kunt gaan, maar toch een stuk wilt inzien, dan kan dit door op de dag van uw bezoek een stuk aan te vragen bij de studiezaalmedewerker. U kunt uw aanvraag ook telefonisch indienen via 088 5300 170.

Stukken aanvragen kan op de voorafgaande werkdag tot 12.00 uur.

Aanvragen tijdens Coronamaatregelen

Het RAZU is vanaf 24 maart 2020 gesloten in verband met de kabinetsmaatregelen voor de bestrijding van het Coronavirus. Het inzien van archiefstukken is daardoor beperkt tot aanvragen in het kader van kritieke processen. Het formulier op deze pagina is tijdelijk voorzien van een motivatieveld. Dit motivatieveld dient u te gebruiken om de noodzaak van uw aanvraag toe te lichten.

Niet-openbare archieven inzien

Een deel van de archieven van het RAZU zijn niet openbaar en kunt u daarom niet vrij inzien. Om deze stukken te raadplegen dient u een verzoek in bij de archivaris. Dit kan digitaal, klik hier om naar het digitale formulier te gaan. 

Bouwdossiers digitaal inzien

Wilt u de bouwdossiers van de gemeente Wijk bij Duurstede digitaal inzien? Dit kan kosteloos via de website van de gemeente.

Ja