25 jarig jubileum op 15 oktober

Gepubliceerd op 26 juli 2021 in Agenda. Bijgewerkt op 13 september 2021.

Dit jaar bestaat het Regionaal Archief Zuid-Utrecht 25 jaar als regionale archiefdienst en dat is een feestje waard! Graag vieren wij dat samen met u door middel van verschillende festiviteiten.

Op vrijdag 15 oktober organiseert het RAZU voor een besloten kring een bijeenkomst.  Tijdens deze bijeenkomst komen diverse sprekers aan het woord. We blikken terug op de afgelopen 25 jaar en kijken vooruit naar de toekomst. Hoe zijn we hier gekomen, wat zijn onze hoogte- en dieptepunten en wat mogen we verwachten de komende jaren? Daarnaast geven we een inkijkje in hoe archief en archeologie samen leiden tot een nieuwe blik op het verleden. Tot slot nemen we tijdens deze bijeenkomst afscheid van voormalig directeur-archivaris Ria van der Eerden.

 

Helaas hebben wij besloten om de open dag op 16 oktober, in verband met de coronamaatregelen,  te verplaatsen naar het voorjaar. Natuurlijk vieren wij dan alsnog graag ons jubileum samen met u!

Binnenkort maken wij op de website de nieuwe datum bekend.

Het logo van het Regionaal Archief Zuid-Utrecht in zwarte kleur met een vermelding naar het jubileum in de vorm van de tekst "25 jaar 1996 - 2021"