Open Monumentendag Wijk bij Duurstede 2021

Gepubliceerd op 6 september 2021 in Nieuws.

Zaterdag 11 september is Open Monumentendag. Via de website van Open Monumentendag, https://www.openmonumentendag.nl/, kunt u per plaats zien welke monumenten u dit jaar kunt bezoeken.

Het Comité Open Monumentendag Wijk bij Duurstede heeft een interactieve gids gemaakt. Klik hier om de gids te downloaden.

In verband met de coronamaatregelen geeft het comité nog het volgende mee:

Helaas hebben de landelijke coronamaatregelen invloed op het programma van de Open Monumentendag Wijk bij Duurstede. Eventuele afgelastingen of correcties op het programma worden binnenkort kenbaar gemaakt op de landelijke website van de Open Monumentendag en in ’t Groentje.

Voor de lezingen in de kerkjes in Overlangbroek en Cothen geldt: geen reserveringen; vol is vol. Voor de grote kerk in Wijk bij Duurstede is reserveren is niet nodig.

Mondkapjes zijn niet verplicht. Wel wordt u verzocht gebruik te maken van de desinfecteer middelen die bij alle locaties aanwezig zullen zijn.

Voor het bezoek aan Kasteel Rhijnestijn is vanwege het maximale aantal bezoekers reservering verplicht via de VVV Krommerijnstreek. Dit is pas mogelijk ná donderdag 2 september.