Archieven

Uw zoekacties: Collectie Digitale Bronnen

061 Collectie Digitale Bronnen

Zoek in deze inventaris
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Inleiding
Het Regionaal Archief Zuid-Utrecht krijgt geregeld van individuele onderzoekers en vrijwilligers digitale bestanden met regesten, transcripties en andersoortige bewerkingen van archiefbronnen, nadere toegangen dus op archiefbronnen.
Gaat het hierbij om bestanden die betrekking hebben op de eigen collectie van het RAZU, dan worden ze door ons steeds als nadere toegang aan het betreffende archief of de collectie (met eigen beheersnummer) en het van een inventarisnummer voorziene stuk daarbinnen gekoppeld.
Daarnaast krijgen we echter ook nadere toegangen op onderdelen van collecties van andere archiefdiensten, zoals Het Utrechts Archief, die tóch van belang zijn voor het RAZU omdat ze bijvoorbeeld het werkgebied betreffen.
Deze digitale bestanden, die dus geheel of grotendeels betrekking hebben op archivalia elders aanwezig, zijn in deze, in december 2016 nieuw gevormde en uitsluitend digitaal bestaande, collectie opgenomen.
In de toegang is steeds duidelijk aangegeven bij welke archiefdienst en in welk archief en inventarisnummer de informatie zich bevindt.
Aanwijzingen voor de gebruiker
Inventaris

Kenmerken

Datering:
2016-heden
Plaatsnaam:
Wijk bij Duurstede
Omvang:
0,00
Openbaarheid:
Geheel openbaar
Herkomst:
Bijzondere collectie
Auteur:
H.J. Postema
Citeerinstructie:
Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste eenmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Regionaal Archief Zuid-Utrecht, Wijk bij Duurstede. Toegang 061 Collectie Digitale Bronnen 2016-heden
VERKORT:
NL-WbdRAZU. 061