Archieven

Uw zoekacties: Stichting Klaver-West

563 Stichting Klaver-West

beacon
 
 
Inleiding
De Stichting Klaver-West werd in december 1986 opgericht. Het had ten doel door middel van integrale benadering en aanpak- dienstverlening aan de bewoners van Leerdam-West betreffende de relationele sfeer tussen de verschillende bevolkingsgroepen en het woon- werk- en leefmilieu binnen de wijk. De dienstverlening bestond onder andere uit informatie en advies, bemiddeling en het maken en uitvoeren van projecten.
Er werden allerlei activiteiten ondernomen en projecten opgezet om de doelstelling te bereiken zoals het uitvoeren van een verkeerscirculatieplan, het m aken van een fil, het houden van een Open Huis en de opvoeren van een toneelstuk
De stichting kreeg voor een periode van 2 1/2 jaar subsidie hoewel het tekort was voor het verbeteren van de onderlinge contacten. De activiteiten van de stichting waren er daarom op gericht dat deze ook konden doorlopen toen de stichting in de loop van 1989 moest stoppen.
Het archief bestond uit 8 dozen met een totale omvang van 1 strekkende meter. Er was een plaatsingslijst met beknopte dossierbeschrijvingen. De stukken zijn opnieuw beschreven volgens de regels die het Regionaal Archief Zuid-Utrecht toepast.
De stukken zijn omgepakt in zuurvrije mappen en nietjes zijn verwijderd. Na bewerking is de omvang van het archief 0,62 strekkende meter.
Stukken uit dit archief kunnen worden aangevraagd door vermelding van de naam van het archief en het archiefbeheersnummer tussen haken:
- Stichting Klaver West, 1986-1988 (563);
- het of (de) inventarisnummer(s) van de stukken.

Kenmerken

Datering:
1987-1988
Plaatsnaam:
Leerdam
Omvang:
0,87
Openbaarheid:
ja
Herkomst:
Particulier
Auteur:
E.F.W. Hinders
Citeerinstructie:
Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste eenmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Regionaal Archief Zuid-Utrecht, Wijk bij Duurstede. Toegang 563 Stichting Klaver-West 1987-1988
VERKORT:
NL-WbdRAZU. 563