Even voorstellen: Judith Karis

Gepubliceerd op 6 april 2023 in Nieuws.

Mijn naam is Judith Karis en sinds februari versterk ik het team als functioneel applicatiebeheerder. Ik ben opgeleid als kunsthistorica en via een omweg terecht gekomen in de IT. Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan in archieven van grafisch ontwerpers en een politiek tekenaar. In alle andere werkzaamheden die ik daarna deed, spelen organiseren, techniek en creativiteit een belangrijke rol. Ervaring die ik graag inzet voor het RAZU. 

  

Het is leuk om terug te keren in de (cultuur)historische wereld. Helemaal omdat het in de regio is waar ik zelf sinds vier jaar woon. Het spreekt mij aan dat het RAZU wil innoveren om zowel de analoge als digitale archieven goed toegankelijk te maken voor inwoners, ambtenaren, ondernemers, historici, kunstenaars en alle andere geïnteresseerden. Nu en in de toekomst.

Portret van Judith Karis, door Winfried Leeman, 2023
Portret van Judith Karis, door Winfried Leeman, 2023