Nieuwsbrief maart 2020

Gepubliceerd op 17 maart 2020 in Nieuwsbrief.

In deze nieuwsbrief leest u over het publieksjaarbericht 2019 en de impact van Corona op het RAZU.

Publieksjaarbericht 2019 is gepubliceerd

Het publieksjaarbericht van het RHC Zuidoost Utrecht over 2019 is gepubliceerd. Het jaarbericht geeft een mooi overzicht van alle werkzaamheden, aanwinsten en projecten van het RHC in 2019.

U vindt het nieuwe jaarbericht en alle voorgaande publieksjaarberichten op onze website onder Beleid & Financiën, in de rechter kolom. Klik hier om naar Beleid & Financiën te gaan.

Dit jaarbericht is, samen met de jaarrekening 2019, het laatste document dat in de oude huisstijl van het RHC is opgemaakt.

Gevolgen van de Corona-maatregelen voor uw bezoek aan het RAZU

Het Regionaal Archief Zuid-Utrecht is gevestigd in het gemeentehuis van Wijk bij Duurstede. We volgens als organisatie daarom de maatregelen van de gemeente.

Op dit moment heeft de gemeente bepaald dat het kantoor ‘s ochtends open blijft en dat bijeenkomsten tot 20 personen doorgang mogen vinden. De studiezaal van het RAZU blijft daarmee in de ochtenden gewoon open voor publiek. Wel moet u vanaf 17 maart van te voren een afspraak maken voor uw bezoek.  Om voldoende afstand tussen personen te kunnen garanderen beperkt het RAZU het aantal bezoekers tot 4 per dag.  U maakt een afspraak telefonisch (088-5300170) of per mail (info@razu.nl).

We houden u via onze website op de hoogte van de de laatste ontwikkelingen en gevolgen van het Corona-virus voor het RAZU.

Corona en het Regionaal Archief Zuid-Utrecht - open op afspraak