Studiezaal in november gesloten

Gepubliceerd op 25 september 2023 in Nieuws.

Het RAZU-depot wordt opnieuw ingericht! Hierdoor is de studiezaal komende tijd helaas voor bezoekers gesloten.

In de maand dat we dicht zijn, zal er een grote depotverhuizing plaatsvinden zodat de dienstverlening efficiënter wordt. Maar liefst 1650 meter aan archiefmateriaal zal door de verhuizers van de plank worden gehaald en een nieuw plekje krijgen. Door onze depots opnieuw in te richten kunnen onze dienstverleners de aangevraagde stukken makkelijker vinden en sneller van het depot naar de studiezaal brengen. Ook kijken we naar de toekomst en zorgen we ervoor dat er ruimte overblijft voor inkomende archieven.

Tijdens deze grote depotverhuizing is de studiezaal vanaf 6 november in totaal vier weken gesloten. Wij hopen van harte om u op maandag 4 december weer te mogen verwelkomen in onze studiezaal. Vanaf dan staan wij weer voor u klaar om alle archiefstukken op te zoeken en antwoord te geven op uw vragen. In het nieuwe jaar hopen wij u tijdens onze ‘Open Kluisdag’ het prachtige, nieuw ingerichte, depot vol bijzondere verhalen te laten zien. Houd hiervoor de website in de gaten.

Vanzelfsprekend kunt u gebruik blijven maken van onze website. Er zijn archiefstukken gedigitaliseerd en deze zijn te raadplegen via www.razu.nl. Voor digitale dienstverlening zijn we gedurende deze periode bereikbaar via info@razu.nl.

Interieur Hotel Smit in Doorn, archieftoegang 203 (THA), cat.nr. 10043
Interieur Hotel Smit in Doorn, archieftoegang 203 (THA), cat.nr. 10043
Depot RAZU door Winfried Leeman
Depot RAZU door Winfried Leeman