Bouwdossiers digitaal inzien

Gepubliceerd op 1 februari 2020 in Handig.

Op deze pagina vindt u het actuele overzicht van alle beschikbare digitale bouwdossiers van onze gemeenten. Voor meer informatie over bouwvergunningen van onze gemeente en hun aanwezigheid bij het RAZU kunt u hier klikken. 

Gemeente Bunnik

Voor het opvragen van digitale bouwvergunningen van Bunnik kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente via 030 – 659 48 48. Voor het inzien van bouwdossiers brengt de gemeente kosten in rekening, klik hier voor meer informatie.

Gemeente Rhenen

De gemeente Rhenen is op dit moment bezig met het digitaliseren van de bouwdossiers. De toegang is daarom tijdelijk beperkt.

U kunt via ons formulier informeren of de stukken voor u beschikbaar zijn. Klik hier om naar het formulier ‘Aanvragen stukken’ te gaan.

Zodra de bouwdossiers van Rhenen gedigitaliseerd zijn vindt u hier een link naar de pagina waar u ze digitaal kunt opvragen.

Voor bouwdossiers vanaf 1960 kunt een een aanvraag indienen bij de gemeente. Klik hier om naar de website van de gemeente Rhenen te gaan.

Gemeente Vijfheerenlanden

Bij de gemeente Vijfheerenlanden kunt u bouwdossiers opvragen via een digitaal formulier. Klik hier om naar de website van Vijfheerenlanden te gaan.

Gemeente Wijk bij Duurstede

De gemeente Wijk bij Duurstede heeft haar bouwvergunningen vanaf 1875 laten digitaliseren. U kunt ze digitaal inzien door een verzoek in te dienen bij de gemeente.

Volg deze link naar de website van de gemeente Wijk bij Duurstede om uw digitale documenten op te vragen. 

Wilt u toch liever de papieren documenten inzien? Dat kan bij het regionaal archief tot 1996. Voor de openingstijden kunt u terecht op de pagina ‘Bezoek ons’.