Archieven

Uw zoekacties: Perspectief 21

025 Perspectief 21

Zoek in deze inventaris
>
Zoektermen

Wildcards kunnen het zoeken vergemakkelijken:

  • Een ? (vraagteken) vervangt een letter
  • Een * (sterretje) vervangt een aantal letters
  • Door een $ (dollarteken) voor een zoekterm te zetten, zoekt u naar woorden die op elkaar lijken.

Meer zoektips vindt u hier.

beacon
 
 
Inleiding
De Bunnikse politieke partij Perspectief 21 werd op 28 november 1997 opgericht. De partij heeft tot doelstelling het voeren van een daadkrachtige politiek in de gemeente Bunnik die gebaseerd is op democratische, ecologische en solidaire uitgangspunten. Perspectief 21 is een samenwerkingsverband tussen de Partij van de Arbeid en GroenLinks op lokaal niveau. Ze is sinds 2002 is de grootste partij in de gemeenteraad van Bunnik en een van de partijen waaruit het gemeentebestuur bestaat.
Het archief is in 2018 overgedragen aan het Regionaal Historisch Centrum Zuidoost Utrecht. Van de overdracht is een opnemingsovereenkomst gesloten. Dit archiefgedeelte is overgedragen omdat het niet meer geraadpleegd werd. Het aangeleverde archief zat in vier dozen met een totale grootte van een halve meter. De stukken bestonden voornamelijk uit notulen, ingekomen en kopieën van uitgegane stukken, oprichtingsstukken, financiële stukken en voorlichtingsstukken. Het archief had al een voorbewerking ondergaan door Perspectief 21 volgens de voorwaarden en richtlijnen opgesteld door het RHC Zuidoost Utrecht. Stukken waren al in zuurvrije mappen gedaan en van ijzerwerk ontdaan, stukken die niet opgenomen hoorden te worden zijn vernietigd.
Stukken uit dit archief kunnen worden aangevraagd door vermelding van de naam van het archief en het archiefbeheersnummer tussen ronde haken:
- Perspectief 21, 1995-2016 (025)
- het of (de) inventarisnummer(s) van de stukken
Inventaris

Kenmerken

Datering:
1995-2016
Plaatsnaam:
Bunnik
Omvang:
0,50
Openbaarheid:
Beperkt openbaar
Herkomst:
Particulier
Auteur:
E. Hinders
Citeerinstructie:
Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste eenmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Regionaal Archief Zuid-Utrecht, Wijk bij Duurstede. Toegang 025 Perspectief 21 1995-2016
VERKORT:
NL-WbdRAZU. 025